Als producent van o.a. brood, pasta, deeg, room- en sausproducten, chocolade en snoepgoed wil je dat je producten lekker én veilig zijn. Daarom ondersteunen we jou met een mix van betrouwbare reinigings- en desinfectiemiddelen, efficiënte tools en gepersonaliseerd advies. Want alleen de hoogste hygiënestandaard is goed genoeg.

Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Kwalitatieve reinigings- en desinfectiemiddelen voor een optimale voedselveiligheid
Meer informatie about Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Duurzame oplossingen
De milieu-impact van voedselhygiëneprocessen
Meer informatie about Duurzame oplossingen
Het juiste materiaal
Gespecialiseerde tools en apparatuur voor reiniging in bakkerijen en banketbakkerijen
Meer informatie about Het juiste materiaal
Eenvoudig monitoren
Managementinformatiesystemen om reinigingsprocedures, prestaties en productiviteit te optimaliseren
Meer informatie about Eenvoudig monitoren
Professioneel advies
Experts en specialisten helpen je bij de uitdagingen van moderne bakkers- en banketbakkersbedrijven
Meer informatie about Professioneel advies
Opleiding & training
Voedselveiligheid – en hygiënetrainingen voor professionals in bakkerijen en banketbakkerijen
Meer informatie about Opleiding & training

Onze Producten

De producten uit ons MIDA-gamma zijn volledig toegespitst op de voedingsindustrie. MIDA Flow is bedoeld voor Cleaning In Place (CIP) van o.a. tanks en vulmachines, terwijl onze MIDA Foam producten voor Open Plant Cleaning (OPC) worden gebruikt voor het verwijderen van organisch en anorganisch vuil op machines, vloeren, (polycarbonaat-) bakvormen en plateaus. Mida San-desinfectiemiddelen, biofilmdetectiekits en desinfectieverneveling voor productieruimten zijn enkele voorbeelden van de specialiteiten in ons ruime assortiment.

Het juiste materiaal

Christeyns biedt een breed assortiment apparatuur aan: centrale en decentrale reinigings- en desinfectiesystemen, doseersystemen, installaties voor ultrasoon reinigen en hygiënesluizen. Specialiteiten zoals baansmeer- en vernevelsystemen, schuimgeneratoren en vaatwasmachines voor mallen en bakken vervolledigen het assortiment.

Eenvoudig monitoren

Onze monitoring- en controlesystemen zorgen ervoor dat je kan produceren conform de voedselveiligheidsprocedures en voldoet aan alle kwaliteitsvereisten en hygiënenormen. De volautomatische INSITE-tool controleert CIP-installaties (Cleaning In Place) en OPC-reinigingsprocessen (Open Plant Cleaning). Voor snelle en eenvoudige hygiënecontroles bieden onze manuele testkits een oplossing.

Duurzame oplossingen

Een basisvereiste voor hedendaagse hygiëneproducten en reinigingsprocessen is dat ze beantwoorden aan milieunormen. Ons aanbod bestaat dan ook uit producten met een ecolabel en chloorvrije reinigingsoplossingen. Christeyns levert extra inspanningen zodat je water en energie bespaart, minder product hoeft te gebruiken en een duurzame reinigingsroutine ontwikkelt.

Opleiding en training

Hoe stel je een goed hygiëneplan op? En hoe ga je om met microbiologische technieken en de wetgeving rond voedselveiligheid? Christeyns Academy geeft praktische en theoretische trainingen voor professionals in de voedingsindustrie.

Professioneel advies

We nemen alleen genoegen met de hoogste voedselveiligheidstandaard. Ons toegewijde team van experts ondersteunt je met een flexibele dienstverlening en hygiëneoplossingen op maat.

Voel u veiliger met Christeyns Food Hygiene

Christeyns is de perfecte partner om de specifieke hygiënebehoeften van de voedingsindustrie te beheren. Het bestaat uit een groep specialisten met uitgebreide technische kennis en ervaring op het gebied van voedselhygiëne en -veiligheid. Een goede reiniging en desinfectie zijn essentiële maatregelen om microbiologische besmetting onder controle te houden, de aanwezigheid van ziekteverwekkers te voorkomen en […]
Lees meer Over … Voel u veiliger met Christeyns Food Hygiene

Artikelen voedingsindustrie

Hygiëne in de pluimveesector

Hygiëne in de pluimveesector

De bacterie die het grootste aantal zoönotische uitbraken veroorzaakt is Campylobacter, gevolgd door Salmonella. Hoewel Listeria niet het grootste aantal…