In kritieke omgevingen zijn betrouwbare hygiëneprocessen van groot belang. De eindverbruiker vertrouwt op een strikte controle op besmettingen en een volledige traceerbaarheid van jouw aanbod. Daarom concentreert Christeyns Life Sciences zich op hoogwaardige hygiëneoplossingen voor steriele en niet-steriele omgevingen in farmaceutische, cosmetische en onderzoek ondersteunende sectoren. Met een combinatie van kwaliteitsproducten en gedetailleerde operationele procedures zorgen we voor hygiëneoplossingen op maat.

Een schone en veilige omgeving
Betrouwbare reinigings- en desinfectiemiddelen voor een gewaarborgde hygiëne.
Learn more about Een schone en veilige omgeving
Duurzame oplossingen
Milieuvriendelijke ingrediënten en samenstellingen die geschikt zijn voor de gevoelige huid.
Learn more about Duurzame oplossingen
Het juiste materiaal
Gespecialiseerde tools en materialen voor algemene reiniging, handhygiëne en dosering.
Learn more about Het juiste materiaal
Eenvoudig monitoren
Managementinformatiesystemen om je hygiëneprocedures en -processen te monitoren en optimaliseren.
Learn more about Eenvoudig monitoren
Professioneel advies en ondersteuning
Onze experts en specialisten helpen je de meest geschikte hygiëneoplossing te vinden.
Learn more about Professioneel advies en ondersteuning
Opleiding en training
Hygiënetrainingen voor professionals in de farmaceutische of cosmetische industrie.
Learn more about Opleiding en training

Onze producten

Elke toepassing vereist een ander soort product. Het SYMBIOZ-gamma en zijn milieuvriendelijke tegenhanger ECOCERT COSMOS, bieden je een scala aan reinigings- voor Cleaning In Place (CIP) en Cleaning Out Of Place (COP). De PHAGO-lijn focust dan weer vooral op desinfectiemiddelen voor oppervlakken en handhygiëne. Gespecialiseerde steriele en gefilterde producten zijn verkrijgbaar in de klassen A tot en met D en in verschillende vormen, van gebruiksklare sprays tot doekjes en concentraten. Onze cosmetica en farmaceutische producten worden geproduceerd volgens de GMP-normen: onder strikte voorwaarden voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid.

De productcatalogus voor België komt binnenkort online.

Het juiste materiaal

Naast algemene reinigingsapparatuur, zoals doseer- en schuimsystemen, biedt Christeyns ook een breed assortiment dispensers voor handhygiëne aan. Je kan kiezen uit manuele of automatische systemen, verschillende uitvoeringen, volumes, bedieningsmechanismen en bevestigingsmogelijkheden.

Eenvoudige monitoring

Met onze monitoring- en controle-instrumenten krijg je een beter inzicht in de doeltreffendheid van producten en procedures.

Duurzame oplossingen

Op zoek naar efficiënte én milieuvriendelijke hygiëneproducten? Het ECOCERT COSMOS-gamma bestaat voor 92,7% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen chloorverbindingen of geurstoffen. De handhygiëneproducten uit onze PHAGO-lijn zijn vrij van parabenen, alcoholderivaten, parfums, kleurstoffen of andere additieven. Dit verkleint het risico op allergieën en maakt de producten beter geschikt voor verschillende huidtypes.

Advies en ondersteuning

Ons team van experten zet zich in om voor jou de beste hygiëneoplossing te vinden. We houden hierbij rekening met productievereisten, technische mogelijkheden en het naleven van de regelgeving. Met een uitvoerige audit zorgen we voor een hygiëneplan op maat.

Training & opleiding

Ben je op zoek naar uitgebreide hygiëne- en desinfectietrainingen? Of wil je meer leren over de beheersing van besmettingen? Onze farmaceutica- en cosmeticaspecialisten beschikken over de nodige ervaring om je personeel op te leiden en de theorie naar de praktijk om te zetten.

*NIEUW* Eenvoudige en snelle desinfectie met de Clean S-Wipes

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om bureaus, vergaderzalen of ontvangstruimtes te desinfecteren? Onze nieuwe Quick & Clean S-wipes zijn gebruiksklare doeken voor een zachte desinfectie en reiniging van alle soorten oppervlakken. De desinfectiedoeken zijn goedgekeurd als Medisch Hulpmiddel en kunnen daarom zelfs gebruikt worden voor toepassingen in de gezondheidszorg. De Quick & Clean S-Wipes worden geïmpregneerd met een […]
Read more about *NIEUW* Eenvoudige en snelle desinfectie met de Clean S-Wipes

Artikels Gezondheidszorg & Life Sciences