Moderne tankstations hebben hun klanten heel wat te bieden. Van uitgebreide shops met food corners en restaurants tot ruime sanitaire voorzieningen en buitenruimtes. Een uitgebreid assortiment, uitstraling en een vlekkeloze service zijn je visitekaartje. Een goede hygiëne bepaalt mede of je klanten terugkomen of niet. Hetzelfde geldt voor car- en truckwashes: een schone auto, bus, vrachtwagen of tankwagen betekent een tevreden klant. Wij delen je passie voor netheid en denken met je mee over kwalitatieve producten en equipment, professioneel advies en trainingen.

getting things clean and safe
Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen voor professionele reiniging in de automotive sector
Meer informatie about Zorgen voor een schone en veilige omgeving
total concepts
Totaalconcepten
Totale reinigingsconcepten voor car- en truckwashes, forecourts en tankshops
Meer informatie about Totaalconcepten
the right equipment
Het juiste materiaal
Gespecialiseerde tools voor een professionele reiniging in carwashes, truckwashes en tankstations
Meer informatie about Het juiste materiaal
saving water
Duurzame oplossingen
Het milieuaspect van professionele reinigingsprocessen
Meer informatie about Duurzame oplossingen
education and training
Opleiding & Training
Hygiënetrainingen voor professionals in automotive reiniging en tankstationhygiëne
Meer informatie about Opleiding & Training
professional advice
Professioneel Advies & Service
Experts en specialisten gaan samen met jou de uitdagingen van de moderne schoonmaakindustrie aan.
Meer informatie about Professioneel Advies & Service

Onze producten

De Christeyns A-CLEAN productlijn biedt reinigingsproducten aan voor geautomatiseerde wasstraten, zelfwasboxen en truckwashes. Het gamma bevat schuim- en velgenreinigers, shampoos, wax, innovatieve producten voor lakbescherming en reinigers voor wandpanelen. Specifieke reinigers voor interne reiniging van tankauto’s, laadruimtes en cabines completeren het assortiment. Ook voor reiniging en onderhoud in tankshops en op forecourts bieden we een oplossing op maat voor elke ruimte en toepassing.

De productcatalogus voor België komt binnenkort online.

Het juiste materiaal

Ben je op zoek naar de juiste materialen om je dagelijkse schoonmaakpraktijken naar een hoger, efficiënter niveau te tillen? Christeyns biedt gespecialiseerd materiaal om auto's en vrachtwagens te reinigen, zoals borstels en- doseersystemen, maar ook kleurgecodeerd werkmateriaal dat voldoet aan de normen voor voedselveiligheid in tankshops.

Totaalconcepten

Christeyns zoekt voortdurend naar intelligente hygiëneoplossingen.Kwalitatieve producten combineren we met gebruiksvriendelijke systemen om de dagelijkse reinigingsroutines eenvoudig, snel en veilig te laten verlopen. GREEN'R Superconcentrates is een mooi voorbeeld van een totaalconcept dat geconcentreerde producten combineert met een uniek doseersysteem en ergonomische sprayflacons in een dummy-proof professionele reinigingsoplossing. Het systeem is geschikt voor alle ruimten en oppervlakken in een tankshop zoals winkelvloeren en sanitaire ruimtes.
Super Concentrates Christeyns
Christeyns Sustainability

Duurzame oplossingen

Hygiënenormen worden steeds groener en hygiëneprofessionals zijn op zoek naar goede ecologische alternatieven voor hun dagelijkse schoonmaakroutines. Christeyns GREEN'R biedt een antwoord in de vorm van een uitgebreid gamma producten met ecolabel voor tankstations. De producten zijn niet giftig, niet schadelijk voor het milieu en verminderen het risico op allergieën. Zelfs in lagere doseringen zorgt het concept voor een uitstekend resultaat en een maximale efficiëntie, terwijl je tegelijk bespaart op water, transportkosten en verpakking.

Opleiding & Training

Welke producten zijn geschikt voor het verwijderen van interne tankvervuiling?
Hoe zit het met de juiste HACCP-procedures voor voedselveiligheid?
En hoe maak je sanitaire voorzieningen het best schoon?
Christeyns Academy biedt gespecialiseerde hygiënetrainingen om te voldoen aan de kwaliteits- en hygiënestandaarden in carwashes en tankstations.

Professioneel advies & ondersteuning

Als het gaat om hygiëne, staat Christeyns voor je klaar. Ons team van experts voert periodieke audits uit en luistert actief naar je behoeften en wensen. Zo vinden we samen de hygiëneoplossing die het best bij jouw carwash of tankstation past.
Resultaat? Reinigingsplannen op maat en gedetailleerde werkinstructies.

Artikels Professionele Reiniging