Een dagje wellness, een uitgebreide brunch of een weekend in een hotel: wie houdt er nu niet van een uitstapje? Je gasten verwennen, dat is waar het in de horeca om draait. De hygiënevoorschriften zijn strikt en de gasten vertrouwen op jou voor hun veiligheid en gezondheid. Vooral in gastenkamers en sanitaire voorzieningen is hygiëne de sleutel tot klanttevredenheid. De reinigingsoplossingen van Christeyns zorgen voor een ultieme klantenbeleving.

Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen voor professionele reiniging in hotels en wellnesscentra
Learn more about Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Totaaloplossingen
Totaalconcepten voor hygiëne in hotels en wellnesscentra
Learn more about Totaaloplossingen
Het juiste materiaal
Gespecialiseerde tools en uitrusting voor professionele reiniging in hotels en wellnesscentra
Learn more about Het juiste materiaal
Eenvoudige monitoring
Managementsystemen om je reinigingsprocedures, prestaties en productiviteit te optimaliseren
Learn more about Eenvoudige monitoring
Duurzame oplossingen
Het milieuaspect van professionele reinigingsprocessen
Learn more about Duurzame oplossingen
Opleiding en training
Hygiënetrainingen voor professionals in de horeca
Learn more about Opleiding en training
Professioneel advies & dienstverlening
Experts en specialisten helpen je de uitdagingen van de moderne schoonmaakindustrie aan te gaan
Learn more about Professioneel advies & dienstverlening

Onze producten

Christeyns LUFRA richt zich interieur- en sanitaire reiniging, met producten voor oppervlakken, toiletten, badkamers, ramen en spiegels. Het merk RELAVIT focust dan weer specifiek op oplossingen voor de keukenhygiëne. FLOORIT biedt vervolgens producten voor dagelijks en periodiek onderhoud van vloeren, terwijl CARETEX een reeks doeltreffende wasmiddelen omvat. Ontdek ook onze desinfectiemiddelen, ecologische oplossingen en specialiteiten in ons huidige productassortiment, zoals ALLEX-anti-huisstofmijtbehandeling en ADOR-vernevelaarsystemen voor parfumdiffusie.

De productcatalogus voor België komt binnenkort online.

Totaalconcepten

Christeyns zoekt voortdurend naar intelligente hygiëneoplossingen die kwalitatieve producten en gebruiksvriendelijke systemen combineren om dagelijkse reinigingspraktijken eenvoudig, snel en veilig te laten verlopen. GREEN'R Superconcentrates is een voorbeeld van een totaalconcept dat geconcentreerde producten combineert met een uniek doseersysteem voor het reinigen van keukens, vloeren en oppervlakken. Nog een voorbeeld is FLOORIT ERGON. Een vloerreinigingsconcept dat een ergonomische reinigingstool combineert met wasbare, absorberende vloerpads en kant-en-klare productzakjes.

Het juiste materiaal

Voor een grondige reiniging heb je de juiste materialen nodig. Daarom biedt Christeyns vloerschrobbers, verschillende soorten handdispensers en gespecialiseerde doseersystemen voor on-premise wasserijen. Het gamma wordt vervolledigd met algemene reinigingstools en accessoires zoals mops en sprayflacons.

Eenvoudige monitoring

Hoe controleer je of oppervlakken goed gereinigd zijn en aan de hygiënenormen voldoen? Onze handmatige controlekits bieden een oplossing voor een snelle en eenvoudige controle op bacteriën, overtollige chemicaliën, voedselresten of biofilm. Deze hygiënecontrolekits zijn geschikt voor verschillende oppervlakken in keukens.

Duurzame oplossingen

Christeyns GREEN'R komt tegemoet aan de nieuwe, milieu- en hygiënenormen met een uitgebreid assortiment ecologisch gecertificeerde kwaliteitsproducten. De producten zijn niet giftig, niet schadelijk voor het milieu en verminderen het risico op allergieën. Zelfs in lagere doseringen zorgt het concept voor een uitstekend resultaat en maximale efficiëntie, terwijl je tegelijk bespaart op water, transportkosten en verpakking. Bovendien zijn de producten vrij van parabenen, alcoholderivaten, parfums, kleurstoffen en andere additieven. Dat maakte ze beter geschikt voor verschillende huidtypes.

Opleiding en training

Welke producten gebruik je voor welke toepassingen? Wat is de beste methode om te reinigen en desinfecteren? En hoe zit het met de hygiënewetgeving en de kwaliteitsnormen? Christeyns Academy verzorgt hygiënetrainingen voor professionele reiniging in hotels en wellnesscentra.

Professional advice and service

Met periodieke audits en gedetailleerde analyses zoekt ons team van experts naar de beste hygiëneoplossing. Wij bezorgen je product- en veiligheidsinformatie en luisteren actief naar je wensen en behoeften om reinigingsplannen op maat samen te stellen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Uitnodigende geuren voor jouw ruimtes of merk

Uw gasten verwelkomen, uw patiënten geruststellen, sereniteit uitstralen in elke leefruimte of gewoon een schone en frisse indruk nalaten: een parfum kan verschillende behoeften vervullen. Krachtige en goed geselecteerde aroma’s maken het mogelijk om elke ervaring te personaliseren en een unieke signatuur te geven aan uw omgeving of merk. Het Christeyns ADOR-assortiment biedt een breed […]
Read more about Uitnodigende geuren voor jouw ruimtes of merk

Artikels over professionele reiniging