In een complexe omgeving die steeds hogere eisen stelt, biedt Christeyns Medical Care een antwoord op de dagelijkse behoeften en uitdagingen van ziekenhuizen en zorginstellingen wereldwijd. Met een aanbod hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen en procedures, zorgen we ervoor dat medisch personeel in de beste hygiënische omstandigheden kan werken en verzekeren we dat patiënten en hun bezoekers beschermd zijn tegen zorginfecties. Onze missie? Hygiëne garanderen en de kwaliteit van de zorg verhogen.

Een schone en veilige omgeving
Doeltreffende reinigings- en desinfectiemiddelen voor veilige zorgverlening.
Meer informatie about Een schone en veilige omgeving
Duurzame oplossingen
Milieuvriendelijke ingrediënten en formules die geschikt zijn voor de gevoelige huid.
Meer informatie about Duurzame oplossingen
Het juiste materiaal
Specifieke dispensers en handhygiënesystemen voor de medische sector.
Meer informatie about Het juiste materiaal
Eenvoudige monitoring
Managementinformatiesystemen om hygiëneprocedures te optimaliseren en productgebruik te controleren.
Meer informatie about Eenvoudige monitoring
Professioneel advies en ondersteuning
Onze experts gaan samen met jou de hygiëne-uitdagingen in de moderne gezondheidszorg aan.
Meer informatie about Professioneel advies en ondersteuning

Veilige en doeltreffende producten

Dankzij uitgebreid onderzoek en productontwikkeling beschikken we over een assortiment betrouwbare kwaliteitsartikelen, die onder strikte voorwaarden worden geproduceerd en geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de medische sector. Het PHAGO-gamma omvat onder andere:

- handhygiëneproducten, waaronder handzepen en antibacteriële gels op basis van alcohol

- desinfectiemiddelen op basis van perazijnzuur voor vloeren en oppervlakken

- kwaliteitsvolle reinigings- en desinfectiemiddelen voor medische apparatuur, instrumenten en tandartspraktijken

De productcatalogus voor België komt binnenkort online.

Het juiste materiaal

De Christeyns handhygiënedispensers voor de gezondheidszorg zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: manuele en automatische systemen, in kunststof of roestvrij staal, voor zakjes of flacons, met drukknop- of elleboogbediening, vrijstaand of aan de muur bevestigd, … de keuze is aan jou!

Eenvoudige monitoring

Onze monitoring- en controle-instrumenten verschaffen inzicht in de doeltreffendheid van producten en procedures. De handhygiënetool PHAGO’LUX visualiseert bijvoorbeeld onder uv-licht de correct gereinigde zones van de handen. Deze tool kan dan ook gebruikt worden voor handhygiënetraining of als controlemiddel.

Duurzame oplossingen

Onze producten zijn in twee opzichten duurzaam. Ten eerste beschikken we over gecertificeerde, ecologische oplossingen die onze milieu-impact verkleinen en die aan de basis liggen van een milieuvriendelijke, groene productlijn. Ten tweede zijn onze grondstoffen en eindproducten vrij van parabenen, alcoholderivaten, parfums, kleurstoffen en andere additieven. Dit verkleint het risico op allergieën en maakt de producten beter geschikt voor verschillende huidtypes.

Advies en ondersteuning

Ons toegewijd team van experts staat garant voor een flexibele dienstverlening en een aanpak op maat. We analyseren jouw specifieke behoeften, werken klantspecifieke protocollen en opleidingen uit, bieden technische ondersteuning en helpen je bij het naleven van de regelgeving.

*NIEUW* Eenvoudige en snelle desinfectie met de Clean S-Wipes

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om bureaus, vergaderzalen of ontvangstruimtes te desinfecteren? Onze nieuwe Quick & Clean S-wipes zijn gebruiksklare doeken voor een zachte desinfectie en reiniging van alle soorten oppervlakken. De desinfectiedoeken zijn goedgekeurd als Medisch Hulpmiddel en kunnen daarom zelfs gebruikt worden voor toepassingen in de gezondheidszorg. De Quick & Clean S-Wipes worden geïmpregneerd met een […]
Lees meer Over … *NIEUW* Eenvoudige en snelle desinfectie met de Clean S-Wipes

Artikels over Gezondheidszorg & Life Sciences