Dagelijks worden grote ladingen wasgoed verwerkt, van de persoonlijke kleding van bewoners tot bedlinnen, handdoeken, tafellakens en de uniformen van het personeel. Een grote verantwoordelijkheid waarvoor niet alleen een grondige kennis van de wettelijke vereisten nodig is, maar ook van de stoffen, vlekken en geschikte wasprocessen. De wasexperts van Christeyns ondersteunen jou voor een snelle en efficiënte verwerking van wasgoed, met zorg voor het textiel.

Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Kwaliteitsvolle reinigings- en desinfectiemiddelen voor fris en hygiënisch textiel.
Learn more about Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Duurzame oplossingen
Aandacht voor een mileuvriendelijk wasproces.
Learn more about Duurzame oplossingen
Totale wasconcepten
Geïntegreerde wasconcepten voor on-premise wasserijen.
Learn more about Totale wasconcepten
Nauwkeurige dosering
Gespecialiseerde doseerapparatuur voor wasmachines.
Learn more about Nauwkeurige dosering
Opleiding en training
Professionele textielverzorgingstrainingen voor wasserijpersoneel.
Learn more about Opleiding en training
Professioneel advies
Experts en specialisten helpen u de beste beslissingen te nemen voor uw was.
Learn more about Professioneel advies

Onze Producten

Om aan de eisen van verschillende stoffen te voldoen, ontwikkelden we een breed assortiment van chemicaliën: detergenten in vloeibare en poedervorm voor automatische en handmatige dosering, geregistreerde biociden en desinfecterende producten, producten voor natte reiniging van delicaat textiel, vlekverwijderaars voor hardnekkige vlekken en een Green’R-lijn met ecologische producten.

Totale wasconcepten

Onze aangepaste wasprocessen bieden de juiste zorg voor elk type textiel. De Caretex-lijn focust op niet-delicate was, terwijl Pro-Fit werd ontwikkeld voor delicate textielsoorten. Naast deze specifieke productassortimenten is het Speed-O-wasconcept een koude wasoplossing die gebruikmaakt van ozon om zijn optimale eigenschappen te ontwikkelen.

Nauwkeurige dosering

Een betrouwbaar, accuraat en veilig doseersysteem dat overdosering van chemicaliën voorkomt, is van cruciaal belang om jouw wasproces zo efficiënt mogelijk te maken. Onze FLUX-lijn maakt een centrale en decentrale dosering van vloeibare detergenten mogelijk en werd speciaal ontwikkeld voor wasmachines. De modulaire apparatuur is onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor on-premise wasserijen.

Duurzame oplossingen

Wassen met minimale impact op het milieu is tegenwoordig een basisvereiste voor elke wasserij. Deze groene norm vraagt om duurzame producten, wassen op lagere temperaturen, een langere levensduur van het wasgoed, efficiënte wasprocessen, correcte dosering en een continu overzicht op het verbruik van water en energie. Onze Christeyns-experts ondersteunen je bij het verkleinen van jouw ecologische voetafdruk en optimaliseren de prestaties van jouw on-premise wasserij.

Opleiding en training

Wat is het juiste programma voor elke lading? Hoe zit het met het veilig gebruik van chemicaliën, efficiënte vlekverwijdering en desinfectie? Ons eigen opleidingsinstituut Christeyns Academy biedt trainingen aan om jouw personeel op te leiden en je op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de wasserij-industrie.

Professioneel Advies

Onze ervaren specialisten zijn toegankelijk en bieden een flexibele, eersteklas service die perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem gerust contact met ons op voor bijkomende ondersteuning, informatie of oplossingen op maat.

10 jaar Cool Chemistry!

We vieren de 10e verjaardag van het Cool Chemistry wasproces. Sinds de lancering in 2013 heeft Cool Chemistry wasserijen in staat gesteld om uitzonderlijke resultaten te behalen op het gebied van vuilverwijdering, witheid, bleken en desinfectie, en dat alles bij lage temperaturen vanaf 40°C.
Read more about 10 jaar Cool Chemistry!

Artikelen over textielverzorging

10 jaar Cool Chemistry!

10 jaar Cool Chemistry!

Met trots kondigen we een belangrijke mijlpaal aan: de 10e verjaardag van Cool Chemistry! Tien jaar geleden, in 2013, begonnen…