Wol, zijde, leder en andere delicate textielsoorten vereisen een zachte aanpak. Tegelijkertijd vertrouwt de eindklant op jouw expertise en heeft hij de hoogste verwachtingen. Cole & Wilson, de afdeling van Christeyns die gespecialiseerd is in delicaat textiel, heeft jarenlange ervaring in wastechnologie en een goede kennis van de verschillende stoffen, vlekken, machines en moderne reinigingsprocedures.

Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Kwaliteitsvolle reinigings- en desinfectiemiddelen voor een zachte wasbeurt en reiniging.
Learn more about Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Geïntegreerde wasoplossingen
Alles-in-één-wasoplossingen voor wasserijen en stomerijen
Learn more about Geïntegreerde wasoplossingen
Opleiding en training
Trainingen in droge en natte reiniging voor professionele textielverzorgingsbedrijven.
Learn more about Opleiding en training
Professioneel advies
Experts en specialisten helpen jou de beste beslissingen te nemen op het vlak van vlekverwijdering en afwerking.
Learn more about Professioneel advies

Premium detergenten en desinfecterende middelen

De Pro-Fit-lijn werd ontwikkeld voor natte reiniging en bevat de ingrediënten van een klassiek wasproces: detergenten, bleekmiddelen en wasverzachters. De Sultra-lijn gaat nog een stap verder met voorborstelmiddelen, reinigingsversterkers, finishers voor droge reiniging en vlekverwijderaars voor de voorbehandeling van hardnekkige en moeilijk te verwijderen vlekken. Het solvent HiGlo is een uniek product uit ons assortiment. Het is een geurloos, 100% biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk alternatief voor perchloorethyleen.

Totaalconcepten voor droge en natte reiniging

Ben je op zoek naar een alles-in-één-wasoplossing geschikt voor alle delicate textielsoorten? Het AquaWave-concept voor natte reiniging focust op de afwerking van textiel en zorgt voor minder kreuken, heldere kleuren en een frisse geur. De oplossing combineert meerdere aspecten van het reinigingsproces, wat zorgt voor een kortere procestijd en een grotere klanttevredenheid.

Opleiding en Training

Hoe reinig je verschillende textielsoorten? Hoe herken en behandel je specifieke vlekken? En hoe zit het met de basisprincipes van vlekbehandeling? Christeyns Academy biedt toegankelijke cursussen aan op verschillende niveaus voor droge en natte reiniging.

Professioneel Advies

Wij gaan verder dan het verwijderen van vlekken en staan klaar om aan jouw behoeften te beantwoorden en je verwachtingen te overtreffen. Je kan op ons rekenen voor professioneel advies en een flexibele, lokale service.

10 jaar Cool Chemistry!

We vieren de 10e verjaardag van het Cool Chemistry wasproces. Sinds de lancering in 2013 heeft Cool Chemistry wasserijen in staat gesteld om uitzonderlijke resultaten te behalen op het gebied van vuilverwijdering, witheid, bleken en desinfectie, en dat alles bij lage temperaturen vanaf 40°C.
Read more about 10 jaar Cool Chemistry!

Artikelen over textielverzorging

10 jaar Cool Chemistry!

10 jaar Cool Chemistry!

Met trots kondigen we een belangrijke mijlpaal aan: de 10e verjaardag van Cool Chemistry! Tien jaar geleden, in 2013, begonnen…