Dagelijks vertrouwen miljoenen mensen op professionele textielverzorgingsbedrijven als dat van jouw. Bovendien vereist elke soort textiel, een specifieke wasaanpak. Een efficiënt wasproces begint daarom bij de nauwkeurige dosering van de juiste chemicaliën en het gebruik van de juiste apparatuur. Onze toegewijde specialisten staan dagelijks voor je klaar met krachtige, milieuvriendelijke wasoplossingen om jouw productiviteit te optimaliseren.

Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Kwaliteitsvolle reinigings- en desinfectiemiddelen voor optimale wasresultaten.
Learn more about Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Waterbesparing
Waterbeheersystemen voor efficiënt gebruik en hergebruik van proceswater.
Learn more about Waterbesparing
Energiebesparing
Energiebeheersystemen voor zuinig gebruik en terugwinning van warmte en stoom.
Learn more about Energiebesparing
Eenvoudig monitoren
Managementsystemen om jouw wasprocessen en productiviteit te optimaliseren.
Learn more about Eenvoudig monitoren
Totale wasconcepten
Geïntegreerde wasconcepten voor industriële wasprocessen.
Learn more about Totale wasconcepten
Nauwkeurige dosering
Gespecialiseerde doseerapparatuur voor wasstraten en wasmachines.
Learn more about Nauwkeurige dosering
Opleiding en training
Industriële wasserijtrainingen voor professionele textielverzorgingsbedrijven.
Learn more about Opleiding en training
Professioneel advies
Experts en specialisten die je helpen de uitdagingen van de moderne wasserijen aan te gaan.
Learn more about Professioneel advies

Onze Producten

Onze vloeibare- en poederproducten zijn het resultaat van jarenlange expertise en intensief onderzoek op het vlak van vlekverwijdering, witheid, levensduur van textiel en milieu-impact. Ons assortiment gaat van detergenten, neutralisatoren en ontvetters tot bleekmiddelen en boosters.

Totale wasconcepten

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor wasstraten en -machines? Het flexibele PureSan-concept voor platgoed en de pH-neutrale Cool Chemistry-oplossingen voor milde wasprogramma’s op lagere temperaturen worden ingezet in verschillende sectoren zoals in de horeca en gezondheidszorg en voor het reinigen van beschermende werkkleding.

Nauwkeurige dosering

De zorgvuldige en veilige dosering van vloeibare wasmiddelen en poeders is niet alleen belangrijk voor productiemedewerkers en het milieu, maar ook voor de doeltreffendheid van het wasproces. De FLUX-lijn zorgt voor een centrale of decentrale dosering van vloeibare wasmiddelen. Onze C-MIX en SOLV-X maken dan weer een automatische dosering van poederdetergenten mogelijk. Bij Christeyns ontwikkelen onze doseerapparatuur intern, afgestemd op uw behoeften en met een minimaal onderhoud in het achterhoofd.

Eenvoudig monitoren

Het management informatiesysteem (MIS) monitort het volledige wasproces om zo jouw productie te optimaliseren. Laundry X-pert beheert de kosten en efficiëntie van het wasproces terwijl Laundry Dashboard de prestaties van de volledige wasserij monitort aan de hand van het energieverbruik, de machineprestaties en de productiviteit van uw medewerkers. Ook voor kwalitatieve batchopvolging, veilig overpompen en visualisatie van de voorraad hebben we gespecialiseerde controlesystemen ontwikkeld.

Water- en energiebesparing

Warmtewisselaars, waterrecuperatie en zonne-energie liggen aan de basis van een groen en energie-efficiënt wasproces. Onze HEAT-X- en STEAM-X-reeks zijn uitstekende tools voor de recuperatie van warmte en stoom tijdens het industrieel wasproces. Wat water betreft, biedt de LINT-X-lijn oplossingen voor het hergebruik van proceswater door het verminderen van verontreiniging in het afvalwater. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen te optimaliseren, kan je op een concurrerend niveau werken en bied je een antwoord op de uitdagingen van de moderne wasserij-industrie.

Opleiding en training

Wil je je onderdompelen in de wereld van vlekverwijdering in industriële wasserijen? Of wil je ervoor zorgen dat jouw medewerkers veilig met chemicaliën kunnen omgaan? Christeyns Academy biedt verschillende trainingen aan voor professionele textielverzorgers.

Professioneel Advies

Wij gaan voor een flexibele, locale service en toegankelijke experts, die gedetailleerde audits uitvoeren en je adviseren bij de optimalisatie van jouw wasserij. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een specifiek systeem, een oplossing op maat of een gepersonaliseerd concept.

10 jaar Cool Chemistry!

We vieren de 10e verjaardag van het Cool Chemistry wasproces. Sinds de lancering in 2013 heeft Cool Chemistry wasserijen in staat gesteld om uitzonderlijke resultaten te behalen op het gebied van vuilverwijdering, witheid, bleken en desinfectie, en dat alles bij lage temperaturen vanaf 40°C.
Read more about 10 jaar Cool Chemistry!

Artikelen over textielverzorging

10 jaar Cool Chemistry!

10 jaar Cool Chemistry!

Met trots kondigen we een belangrijke mijlpaal aan: de 10e verjaardag van Cool Chemistry! Tien jaar geleden, in 2013, begonnen…