Met meer dan 75 jaar ervaring in professionele reiniging wil Christeyns slim schoonmaken. Dagelijkse schoonmaakroutines hoeven niet moeilijk of tijdrovend te zijn en hygiëneprofessionals willen vertrouwen op kwalitatieve producten en gebruiksvriendelijke systemen. Wij ondersteunen je met professioneel advies en personeelstrainingen op vlak van productinformatie, reinigingsprocedures en hygiëneplannen. Want groener, veiliger en makkelijker schoonmaken, daar streven we naar.

Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Hoogwaardige detergenten en desinfectiemiddelen voor professionele schoonmaakbedrijven
Meer informatie Over …
Het juiste materiaal
Gespecialiseerde tools en apparatuur voor professionele reiniging
Meer informatie Over …
Totaaloplossingen
Hygiëne-totaalconcepten voor professionele schoonmaakbedrijven
Meer informatie Over …
Duurzame oplossingen
Het milieuaspect van professionele reinigingsprocessen
Meer informatie Over …
Opleiding en training
Hygiënetrainingen voor professionals in de schoonmaakindustrie
Meer informatie Over …
Professioneel advies & service
Experts en specialisten gaan samen met jou de uitdagingen van moderne schoonmaakbedrijven aan
Meer informatie Over …

Onze producten

Het Christeyns LUFRA-gamma biedt reinigingsoplossingen voor interieur en sanitair, zoals oppervlaktereinigers, reinigingsmiddelen voor ramen en oplossingen voor toiletten en sanitaire voorzieningen. In het FLOORIT assortiment vind je vervolgens onderhoudsproducten voor dagelijks of periodiek gebruik, en RELAVIT biedt oplossingen voor keukenhygiëne en professionele vaatwasmachines. Vind de hygiëneoplossing die het best bij je past in ons klassieke gamma of het ecologische GREEN'R-assortiment.

De productcatalogus voor België komt binnenkort online.

Het juiste materiaal

Een goede schoonmaakroutine begint bij het juiste materiaal. Ons assortiment bevat de juiste basismaterialen zoals mops, doekjes, sprayflacons, borstels en doseerdoppen. Vervolgens bevinden er zich ook enkele specialiteiten in ons gamma zoals vernevelingssystemen voor luchtdesinfectie en vernevelingssystemen voor parfums.

Totaalconcepten

Christeyns zoekt voortdurend naar intelligente hygiëneoplossingen die kwalitatieve producten en gebruiksvriendelijke systemen combineren om de dagelijkse schoonmaakroutine eenvoudig, snel en veilig te laten verlopen. GREEN'R Superconcentrates is een voorbeeld van een totaalconcept dat geconcentreerde producten combineert met een uniek doseersysteem voor het reinigen van keukens, vloeren en oppervlakken. Nog een voorbeeld is het FLOORIT ERGON vloerreinigingsconcept, een ergonomische reinigingstool met wasbare, absorberende vloerpads en kant-en-klare productzakjes.

Duurzame oplossingen

Nieuwe hygiënenormen worden steeds milieuvriendelijker. Christeyns GREEN'R voldoet aan deze milieunormen met een uitgebreid gamma ecologisch gecertificeerde kwaliteitsproducten. De producten zijn niet giftig, niet schadelijk voor het milieu en verminderen het risico op allergieën. Zelfs in lagere doseringen zorgt het concept voor een uitstekend resultaat en maximale efficiëntie, terwijl je tegelijk bespaart op water, transportkosten en verpakking.

Opleiding en training

Welke producten gebruik je voor welke toepassingen? Wat is de beste methode om te reinigen en desinfecteren? En hoe zit het met de correcte reinigingsprocedures en schoonmaakroutines? Christeyns Academy verzorgt hygiënetrainingen voor professionals in de schoonmaakindustrie.

Professioneel advies en service

Met periodieke audits en gedetailleerde analyses zoekt ons team van experts naar de beste hygiëneoplossing. Wij zorgen voor de nodige product- en veiligheidsinformatie en luisteren actief naar je wensen en behoeften om reinigingsplannen op maat samen te stellen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Handdesinfectie in handig meeneemformaat

Een goede handhygiëne is nog steeds de meest doeltreffende maatregel ter preventie van de verspreiding van Covid-19. Om de handen snel en effectief te ontsmetten, is onze Phago’rub gel SPS nu ook beschikbaar in de handige formaten van 5 ml en 50 ml. De kleinere verpakkingen zijn makkelijk mee te nemen en geschikt voor gebruik […]
Lees meer Over … Handdesinfectie in handig meeneemformaat

Artikels over professionele reiniging