Overal waar hygiëne prioriteit is, kan je rekenen op Christeyns. Met persoonlijk advies, specifieke hygiëneprogramma’s en individuele audits staan onze experts je bij om een antwoord te vinden op je dagelijkse uitdagingen.

Hygiëne en nog veel meer

Onze activiteiten beginnen niet bij een bestelling en ze houden ook niet op bij de levering van onze producten. Onze medewerkers zijn allemaal experts in hun vakgebied en zijn er om je verwachtingen te overtreffen met kwalitatieve oplossingen, permanente ondersteuning en innovatieve optimalisaties. We zijn ons bewust van de vele uitdagingen op jouw pad en gaan als betrouwbare partner net dat stapje verder om je bedrijf hierin te ondersteunen.

Een antwoord op alle uitdagingen

Nauw samenwerken en openlijk communiceren om jouw noden beter te begrijpen: dat is essentieel om oplossingen op maat te creëren en de concurrentie voor te blijven. We stellen uitdagende doelen, bieden technische ondersteuning en een flexibele dienstverlening op maat van jouw bedrijf. Christeyns staat voor je klaar, dag na dag, de klok rond, over de hele wereld.

Voortdurende verbetering

Onze 4 onderzoekscentra investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Zo kunnen we reageren op trends in de industrie en nieuwe technologieën ontwikkelen. We vertalen goede ideeën uit de markt naar nog betere, toekomstgerichte producten die uitgebreid worden getest op laboschaal en op het terrein. We delen onze expertise, kennis en passie graag met universiteiten, leveranciers en partners. We geloven immers dat je met passie grootse dingen kunt verwezenlijken.

Gerelateerd nieuws en pers