Hygiëne is essentieel als je met voedsel werkt: je keuken, keukengerei, vaatwerk en handen moeten brandschoon zijn. Ook nadat het voedsel de keuken heeft verlaten, zorgen smetteloze servetten, tafelkleden en personeelsuniformen voor een nette uitstraling en een optimale beleving. Of je nu een hotel, restaurant of bar uitbaat of maaltijden verstrekt in scholen, verzorgingstehuizen of ziekenhuizen: met al deze verschillende hygiëne-aspecten moet je rekening houden als je je gerechten serveert. Samen met Christeyns ben je er zeker van dat je gasten van een veilige maaltijd kunnen genieten.

getting things clean and safe
Zorgen voor een schone en veilige omgeving
Hoogwaardige detergenten en desinfectiemiddelen voor professionele reiniging in cateringbedrijven en restaurants
Meer informatie about Zorgen voor een schone en veilige omgeving
total concepts
Totaalconcepten
Totaalconcepten voor hygiëne in restaurants en cateringbedrijven
Meer informatie about Totaalconcepten
the right equipment
Het juiste materiaal
Gespecialiseerde tools en apparatuur voor een professionele reiniging in keukens
Meer informatie about Het juiste materiaal
Eenvoudig controleren
Managementsystemen om je reinigingsprocedures, prestaties en productiviteit te optimaliseren
Meer informatie about Eenvoudig controleren
saving water
Duurzame oplossingen
Het milieuaspect van professionele reinigingsprocessen
Meer informatie about Duurzame oplossingen
Opleiding en training
Hygiënetrainingen voor professionals in de horeca
Meer informatie about Opleiding en training
professional advice
Professioneel advies & service
Experten en specialisten gaan samen met jou de uitdagingen van de moderne schoonmaakindustrie aan
Meer informatie about Professioneel advies & service
Restaurant Cleaning Products

Onze producten

Het RELAVIT-gamma van Christeyns bestaat uit professionele reinigingsproducten voor keukens, automatische en manuele vaatwas, ovens, friteuses en grills. Het assortiment bevat detergenten en desinfectiemiddelen, ontvetters en ontkalkers in verschillende verpakkingen, concentraties en vormen zoals doekjes, solids en sprays. Om stoffen doeltreffend te wassen en vlekken te verwijderen, kan je vertrouwen op het CARETEX en PRO-FIT-productaanbod, terwijl ons PHAGO-assortiment een smetteloze handhygiëne garandeert. Bekijk onze producten en hun ecologische alternatieven in de productcatalogus.

De productcatalogus voor België komt binnenkort online.

Totaalconcepten

Christeyns zoekt voortdurend naar intelligente hygiëneoplossingen die kwalitatieve producten en gebruiksvriendelijke systemen combineren om dagelijkse schoonmaakroutines eenvoudig, snel en veilig te laten verlopen. GREEN'R Superconcentrates is een voorbeeld van een totaalconcept dat geconcentreerde producten combineert met een uniek doseersysteem en ergonomische sprayflacons in één professionele reinigingsoplossing. Het systeem is geschikt voor het reinigen van keukens, vloeren en oppervlakken.
Super Concentrates Christeyns

Het juiste materiaal

Ons portfolio omvat naast producten ook een scala aan tools, machines en accessoires. Materialen als doekjes, borstels, mops en sprayflacons vormen de basis van het assortiment. Daarnaast bieden we verschillende soorten handhygiënedispensers en doseerapparatuur voor vloeistoffen, vaste stoffen of poederdetergenten in was- en vaatwasmachines.

Eenvoudig controleren

Hoe kan je ervoor zorgen dat je keuken voldoet aan alle hygiënenormen en kwaliteitseisen voor voedselveiligheid? Onze volautomatische INSITE-tool helpt met de monitoring van OPC (open plant cleaning) in industriële voedselomgevingen. Voor snelle en eenvoudige hygiënecontroles bieden onze handmatige controlekits voor bacteriën, overtollige chemicaliën, voedselresten en biofilm een uitkomst.
Christeyns Sustainability

Duurzame oplossingen

Christeyns GREEN'R voldoet aan de nieuwe, milieu- en hygiënenormen met een uitgebreid gamma van ecologisch gecertificeerde kwaliteitsproducten. De producten zijn niet giftig, niet schadelijk voor het milieu en verminderen het risico op allergieën. Zelfs in lagere doseringen zorgt het concept voor een uitstekend resultaat een maximale efficiëntie, terwijl je tegelijk bespaart op water, transportkosten en verpakking. Bovendien zijn onze producten vrij van van parabenen, alcoholderivaten, parfums, kleurstoffen en andere additieven. Dat maakt ze beter geschikt voor verschillende huidtypes.

Opleiding en training

Welke producten gebruik je voor welke toepassingen? Hoe verwijder je voedselvlekken uit textiel? En hoe zit het met de juiste HACCP-procedures voor voedselveiligheid? Christeyns Academy verzorgt hygiënetrainingen voor professionele reiniging in cateringbedrijven en restaurants.

Professioneel advies en service

Met periodieke audits en gedetailleerde analyses zoekt ons team van experts naar de beste hygiëneoplossing voor jouw keuken. We luisteren actief naar je behoeften en wensen om schoonmaakplannen op maat samen te stellen. Zo optimaliseren we jouw dagelijkse schoonmaakroutines. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Artikels Professionele Reiniging