Filter

Opleidingen Zoeken

Type training

Professionele reiniging in voedselverwerkende omgevingen

Welke producten zijn geschikt voor welke toepassingen? In deze training geven we een gedetailleerd inzicht in ons productportfolio voor keukenhygiëne, machinaal afwassen en persoonlijke hygiëne.

Basisprincipes van professionele reiniging bij voedselbereiding

Deze cursus richt zich op het reinigings- en desinfectieproces tijdens, voor en na de voedselbereiding. De impact van verschillende factoren op het reinigingsresultaat en het voldoen aan de HACCP-eisen wordt besproken.

Persoonlijke hygiëne voor medewerkers in de voedingsindustrie

Hoge normen voor persoonlijke hygiëne zijn van fundamenteel belang om de risico’s  op voedselinfecties te verminderen. Om risico’s te vermijden, moeten personen die voedsel verwerken of ermee in contact komen, de hygiënevoorschriften kennen en begrijpen en de impact van hun handelingen op de veiligheid van voedselbereidingen kunnen inschatten.

HACCP-introductie voor voedselverwerkers

De wetgeving inzake voedselhygiëne heeft invloed op uw dagelijkse werk- en reinigingsroutines. Wie is verantwoordelijk en hoe moeten we de theorie in de praktijk brengen? Deze training garandeert een veilige voedselbereiding met inachtneming van de HACCP-voorschriften.

Beheer van een HACCP-systeem

Hoe vertaal je de theoretische vereisten van HACCP naar de praktijk? Deze cursus is geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de horeca of voedselbereiding.

Veilig omgaan met reinigingsmiddelen

Deze training is ontwikkeld voor medewerkers die in contact komen met reinigingschemicaliën en / of chemische doseersystemen. Door de kennis over chemicaliën en hun gevaren te vergroten, kunnen ongevallen vermeden worden.