Wil je jouw waterverbruik en afvalwaterkosten verlagen? Kies dan voor HydRO for laundries!

Jouw voordelen?

 • Vermindering van het vers waterverbruik met minstens 80%
 • Aanzienlijke besparing op lozingskosten
 • Hoogste waterkwaliteit voor het wasproces en de stoomproductie
 • Lagere CO2-impact
 • Afvalwater vrij van micro-plastics, zware metalen & bacteriën
 • Constante beschikbaarheid van water

Contacteer ons voor meer informatie

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service.

  Het concept

  HydRO for laundries is een plug-&-play installatie die wordt geleverd in container modules. Deze installatie zorgt voor de terugwinning, behandeling en recycling van water. Kortom, het systeem levert ultra zuiver water voor jouw wasactiviteiten.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  De HydRO unit verzamelt en behandelt het grond- en regenwater alsook de verontreinigde afvalwaterstromen van het washuis. Deze waterbehandeling omvat ontijzeren, waterontharding en omgekeerde osmose. De installatie werkt ook als een warmtewisselaar, omdat het teruggewonnen afvalwater zijn temperatuur van ongeveer 40°C behoudt.

  Naast de behandeling van het afvalwater, filtert HydRO for laundries ook het water door alle stoffen eruit te filteren zoals micro-plastics, zware metalen en bacteriën.

  Dankzij de behandeling en zuivering van het proceswater kan minstens 80% worden teruggewonnen. Dit gezuiverde water is water van de beste kwaliteit voor zowel het wasproces als de stoomvoorziening.

  Baanbrekende innovatie

  In een tijdperk waarin industriële wasserijen 4 tot 10 liter vers water per kg wasgoed verbruiken, maakt HydRO for laundries het mogelijk om het vers waterverbruik met minstens 80% te verminderen. In combinatie met regenwater zorgt de HydRO-technologie ervoor dat wasserijen hun vers waterverbruik drastisch kunnen verminderen tot slechts 0,5 liter per kg wasgoed.

  HydRO for laundries is al met succes in de BeNeLux toegepast:

  Contacteer ons voor meer informatie over HydRO for laundries