10 jaar Cool Chemistry!

Met trots kondigen we een belangrijke mijlpaal aan: de 10e verjaardag van Cool Chemistry!

Tien jaar geleden, in 2013, begonnen we aan een opmerkelijke missie om een revolutie teweeg te brengen in de professionele textielverzorgingsindustrie. Onze visie was duidelijk: het ontwikkelen van een geavanceerd wasproces dat de industriële normen zou herdefiniëren en zou bijdragen aan een duurzamere toekomst. Cool Chemistry was geboren en het bleek een game-changer te zijn, die wassen op lagere temperaturen mogelijk maakte, energie bespaarde, kosten verlaagde en de impact op het milieu minimaliseerde.

Het meest opvallende kenmerk van Cool Chemistry is de productie van bleekmiddel (Cool Brite) en desinfectiemiddel (Cool Asepsis) bij de klant. Dankzij Cool Box technologie worden de geconcentreerde componenten nauwkeurig afgemeten, gemengd met water en geïntegreerd in het wasproces, wat resulteert in efficiënte en stabiele formules. Door deze innovatieve aanpak is er geen transport van water meer nodig, waardoor de CO2-uitstoot drastisch wordt verminderd.

Cool Chemistry heeft de weg vrijgemaakt voor wasserijen om ongekende resultaten te behalen op het gebied van vuilverwijdering, witheid, bleken en desinfectie bij temperaturen vanaf 40°C.

Nu we deze mijlpaal vieren, willen we ons team, onze toegewijde partners en trouwe klanten bedanken die in Cool Chemistry geloofden.

Op naar de volgende tien jaar Cool Chemistry – een toekomst waarin duurzaamheid en uitmuntendheid hand in hand gaan en innovatie geen grenzen kent.

Stay Cool. Be EPIC!

Meer weten over Cool Chemistry? Lees dan onze blog.