Verbeter je prestaties met Smart Glasses technologie

Veroorzaakt stilstand problemen voor operationele processen? Christeyns CONNECT biedt naadloze samenwerking tussen onze experts op afstand en jouw technische medewerkers op locatie. Door onze innovatieve “zie-wat-ik-zie” ervaring met behulp van smart glasses, kunnen we snel en eenvoudig eventuele problemen oplossen, zodat je snel weer operationeel bent.

Hoe het werkt

Wanneer je hulp nodig hebt, activeer je eenvoudig je smart glasses met ingebouwde camera en maak je verbinding met Christeyns CONNECT. Onze experts hebben realtime toegang tot wat de technische dienst ter plaatse ziet en begeleiden visueel bij het oplossen van het probleem. Dit resulteert in snellere probleemidentificatie, kosteneffectieve oplossingen en minder stilstand.
connect
christeyns connect headset

Gebouwd voor elke situatie

Christeyns CONNECT is uitgerust met geavanceerde AR smart glasses technologie, waaronder de RealWear Navigator 500. Deze high-definition bril is ontworpen voor gebruik in luidruchtige omgevingen en wordt geleverd met handsfree spraakopdrachten voor eenvoudige en veilige bediening.
dust resistant
Stofbestendig

damp resistant
Vochtbestendig

hands free
Handsfree

ergonomic
Ergonomisch

Frequently Asked Questions

Vervangt Christeyns Connect hiermee de service op locatie?

Nee, service op locatie blijft beschikbaar, maar Christeyns CONNECT kan worden gebruikt voor onderzoek op afstand en follow-ups. In noodgevallen kunnen onze deskundigen op afstand snel hulp bieden.

Kan ik mijn bestaande smart glasses gebruiken?

We raden de Real Wear AR smart glasses aan, die speciaal is ontworpen voor Christeyns Connect. Deze wordt standaard geleverd met de Christeyns CONNECT software. Optioneel kan deze smart glasses uitgerust worden met een thermische cameramodule.

Kan ik de bril over mijn normale bril op sterkte dragen?

Jazeker! De Real Wear smart glasses is ontworpen om comfortabel gedragen te worden over een bril op sterkte, veiligheidsbril of helm, zodat de veiligheid van de drager gegarandeerd is.

Kan ik ook verbinding maken met andere leveranciers

Natuurlijk. Je kan een leverancier een uitnodiging sturen om zich bij jou aan te sluiten op het Christeyns CONNECT platform.

flexible collaboration

Flexibele samenwerking

Onze experts op afstand werken naadloos samen met technici op locatie om problemen op te lossen.
faster diagnosis

Snellere diagnose

Met realtime visuele begeleiding worden issues snel geïdentificeerd en opgelost.
improved safety

Verbeterde veiligheid

De compatibiliteit met persoonlijke beschermingsmiddelen garandeert de veiligheid van je team.

Verhoogde productiviteit

Snelle probleemoplossing en minder stilstand leiden tot verbeterde efficiëntie.
easy information sharing

Eenvoudig informatie delen

Werk moeiteloos samen en deel cruciale informatie met onze innovatieve technologie.

Christeyns Connect

Niet eerder was het zo gemakkelijk om met andere leveranciers en ons team in contact te komen als nu met Christeyns CONNECT. Eén klik en je bent verbonden.

Ontdek de kracht van Christeyns CONNECT en breng je organisatie naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op.