Schenking van ontsmettingsmiddelen aan school

Thorben, zoon van Christeyns’ Technisch Manager Bert Heye (HQ Gent), zit in het eerste middelbaar van het atheneum in Lokeren. Thorben is doof geboren, maar kan toch naar een gewone school. Hij heeft namelijk hightech oorimplantaten en is een geoefend liplezer. Door het coronavirus en de daaropvolgende mondmaskerplicht lukte dat echter niet meer. De school hielp Thorben en wij hielpen daarom op onze beurt de school!

Om Thorben toch te helpen de lessen zo goed mogelijk te volgen, spaarde het atheneum kosten nog moeite en kocht het voor Thorbens leraars en medeleerlingen doorzichtige mondmaskers. Nochtans heeft de school momenteel te kampen met hogere uitgaven door de coronacrisis. Zo moeten ze veel meer ontsmettings- en reinigingsmiddelen aankopen dan voordien om een gezonde leeromgeving te kunnen garanderen.

Dit mooie gebaar konden we niet zomaar laten voorbijgaan dus wouden ook wij de school een hart onder de riem steken. Als producent van reinigings- en desinfectiemiddelen konden we dat dan ook niet beter doen dan door hen een pakket producten te schenken. De schenking bestaat uit 255 liter Phago’rub solution SPS handontsmetting en 40 liter Mida San 318 DR om oppervlakten te desinfecteren.

Bert Heye mocht het pakket eerder deze maand zelf  overhandigen aan de directeur van de school. Onder meer de krant Het Laatste Nieuws wijdde er op zijn pagina’s voor het Waasland een mooi artikel aan. Je vindt het hier.