Politici op zomerstage

Tijdens het jaarlijkse zomerreces van het parlement biedt werkgeversorganisatie Voka onze volksvertegenwoordigers de kans om te proeven van het Vlaamse en Brusselse bedrijfsleven. Politici Stephanie D’hose  en Herman De Croo solliciteerden bij Christeyns en mochten een dagje meedraaien op onze site in Gent.

Theorie en praktijk
Voka grijpt het zomerreces van de parlementen aan om ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Tijdens de Voka Zomerstages krijgen parlementsleden daarom de kans om een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijfsleven te werpen.

Veel politici zijn in het parlement dagdagelijks bezig met dossiers die een directe impact hebben onze ondernemingen. Het parlementaire werk is één iets, de impact daarvan bij de ondernemingen zelf, is nog iets anders. Vandaar dat Voka al meer dan 25 jaar de kans biedt om ook in de praktijk te ervaren hoe het gesteld is met onze ondernemingen en wat de uitdagingen zijn op de werkvloer.

Twee unieke stagiairs
Herman De Croo is Vlaams volksvertegenwoordiger voor Open Vld. Ondanks zijn vele, uiteenlopende ervaringen, konden we hem nog één en ander bijbrengen over het reilen en zeilen bij Christeyns. Hij vond het naar eigen zeggen een boeiende ervaring,
Stephanie D’hose is Vlaams parlementslid en fractievoorzitter van Open Vld. Ze is gemeenteraadslid in Gent en is erg begaan met de stad. Ze twijfelde dan ook geen moment om een dag te komen meelopen bij Christeyns