Op virtueel bezoek bij Christeyns!

Voor het eerst in onze geschiedenis neemt Christeyns deel aan de Open Bedrijvendag. Niet aan het fysieke evenement dat doorgaat op zondag 1 oktober, wél aan de even succesvolle digitale variant die Voka in 2020 ter gelegenheid van haar dertigste verjaardag in het leven riep. De coronacrisis was toen in volle gang en dwong iedereen om creatief te zijn. Voka creëerde daarom een digitale aanvulling voor het gekende fysieke evenement. De eerste virtuele editie was onmiddellijk een schot in de roos, met meer dan 350.000 unieke bezoekers op het digitale platform “openbedrijvendagvirtueel.be”.

Ook dit jaar organiseert Voka opnieuw een hybride editie. Digitale innovatie staat daarbij voorop. Op die manier wordt Voka Open Bedrijvendag toegankelijk voor iedereen, 365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar. Zo brengen ze ondernemerschap dichter bij het grote publiek.

En ook bij Christeyns stapten we mee in het digitale verhaal. Neem dus een kijkje in onze productie en ons distributiecentrum, laat je verrassen in het splinternieuwe laboratorium, ontspan samen met onze medewerkers in onze recreatieruimte Club C of bekijk onze duurzaamheidsinspanningen vanuit de lucht! Met trots nodigen we je uit om ons bedrijf te ontdekken zoals nooit tevoren. Klik op de link om te starten 👉🏾Christeyns from the sky

Beleef de passie van Christeyns, waar innovatie en traditie samenkomen in een boeiende virtuele ervaring.

Zin gekregen om bij ons te komen werken? Check dan zeker ook de vacatures op onze Jobs-pagina en vind jouw plek in onze familie.