Onze supervrouw in sportschoenen: MarathonWoman Hilde Dosogne

Laten we samen Hilde’s geweldige – en voortdurende – reis vieren! Ze is niet alleen onze Senior Regulatory & Development Manager, ze is een natuurkracht, een baken van vastberadenheid… en een recordbreker.

Met meer dan 150 opeenvolgende marathons (het vorige wereldrecord) op haar naam, heeft ze onlangs (30 mei) het Guinness Wereldrecord gebroken door elke dag een marathon achter elkaar te lopen, gedurende 151 dagen. Maar daar stopt ze niet – haar doel is om een jaar lang elke dag een marathon te lopen, met in gedachten dat een marathon 42,2 kilometer is en dat 2024 een schrikkeljaar is met 366 dagen!

Hilde begint elke dag met een simpel doel: een marathon lopen. Weer of geen weer, ze gaat verder dan haar grenzen en zwakheden, en bewijst dat een gewone dag een buitengewone kan worden. Hilde is een inspiratie voor iedereen in de Christeyns familie… en daarbuiten.

MarathonWoman, zoals het initiatief heet, heeft als hoofddoel het bevorderen van gezonde fysieke activiteit voor iedereen. Maar elke dag een marathon lopen is niet het doel, elke fysieke activiteit telt. Het belangrijkste is om te beginnen, niet op te geven en stap voor stap vooruit te gaan. De sleutel is om te beginnen met bewegen en het een dagelijkse gewoonte te maken.

Hilde is onze supervrouw in sportschoenen, maar naast het inspireren met haar voeten, wil ze ook harten raken door te lopen om een betekenisvol doel te ondersteunen en geld in te zamelen voor: The Breast International Group (BIG). The Breast International Group (BIG) financiert baanbrekend onderzoek om de behandeling en kwaliteit van leven voor borstkankerpatiënten te verbeteren.

Het inzamelen van geld voor onderzoek is van vitaal belang omdat sommige van BIG’s belangrijke studies geen financiering van de farmaceutische industrie hebben, en daar kunnen Hilde’s marathons een verschil maken. Elke stap die ze zet, zamelt geld in, inspireert hoop en brengt ons dichter bij een genezing. Haar vastberadenheid is niet alleen inspirerend, het verandert levens. Het gaat immers niet alleen om roze lintjes, maar om levens redden.

Christeyns wil zijn mensen aanmoedigen om hun passies na te streven, hun dromen te verwezenlijken en een positieve impact te maken. Daarom sponsoren we met trots dit initiatief en zochten we naar een oplossing die Hilde de mogelijkheid zou geven om haar loopdroom te combineren met haar werk bij het bedrijf. Met een aangepast werkregime en een nieuwe collega aan boord om de Reguleringsafdeling te ondersteunen, kon Hilde ’s ochtends parttime werken en zich ’s middags concentreren op het hardlopen.

Volg Hilde’s voortgang hier:

https://www.instagram.com/marathonwoman366/

https://www.facebook.com/MarathonWoman366

https://www.linkedin.com/company/marathonwoman366/

Je kunt ook een bijdrage leveren hier: https://marathonwoman.be/en/product/virtual-stamp-card-strava-1-year/

Bekijk hier de after movie: https://youtu.be/VWHpxIsItpQ