Ga je gasfactuur te lijf met Heat-X Energo

Voor commerciële wasserijen vormt de terugwinning van restwarmte een uitstekende mogelijkheid om efficiëntie te verbeteren, energiekosten te besparen en hun CO2-voetafdruk te verkleinen. Dankzij water/water- of lucht/water-warmtewisselaars kunnen wasserijen de thermische energie van restwarmte opvangen en gebruiken om de toevoer van vers water voor te verwarmen. Daarbij worden alle beschikbare bronnen volledig benut met een minimale impact op het milieu.

Hou de warmte in beweging

Onze ingenieurs hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van efficiëntere systemen om afvalwarmte te hergebruiken. Eén zo’n systeem is Heat-X Energo. Heat-X Energo is een shell-and-tube waterwarmtewisselaar, die zorgvuldig werd ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke vereisten van de wasserij-industrie. Naast de energiebesparing vereist deze plug-and-play warmtewisselaar minimaal onderhoud. Bovendien is het een efficiënte manier om temperatuurschommelingen tijdens piekperiodes te beheren.

Bovendien maakt het modulaire ontwerp het gemakkelijk om op te schalen volgens specifieke vereisten. Ook kan het toestel snel worden geüpgraded zonder dat er grote aanpassingen of investeringen nodig zijn.

Meer informatie over Heat-X Energo.