Covid-19: Oppervlaktedesinfectie

De huidige coronapandemie (COVID-19) wordt veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus. Het virus verspreidt zich voornamelijk via de lucht door geïnfecteerde personen of door contact met besmette oppervlakken. Naast een grondige, regelmatige handhygiëne en het naleven van beschermende maatregelen zoals  het dragen van maskers en voldoende afstand houden (social distancing), is ook desinfectie van oppervlakken cruciaal in de bestrijding van het virus.

Phago’spore is een gebruiksklaar desinfectiemiddel dat geschikt is voor de reiniging van allerlei oppervlakken en vloeren. Het actieve bestanddeel, perazijnzuur is biologisch afbreekbaar en garandeert in slechts enkele minuten een virucide werking.

>>> Download hier de productfiche voor meer informatie over de werking en toepassingen van Phago’spore.

 

Ben je op zoek naar producten voor handhygiëne of desinfectie van textiel? Of wil je een volledig overzicht van oppervlaktedesinfectiemiddelen geschikt voor de bestrijding van SARS-CoV-2? Neem dan zeker ook een kijkje op het productoverzicht voor de Belgische markt.

 

Deze producten zijn enkel geschikt voor verkoop op de Belgische markt. Contacteer jouw Christeyns expert voor meer informatie, bijkomend advies of oplossingen met betrekking tot biociden en desinfectie. Gebruik biociden veilig en lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie.