Covid-19: Oppervlaktedesinfectie in de voedingsindustrie

Als het gaat om hygiëne, is de voedingsindustrie misschien wel één van de meest gereguleerde sectoren. De Wereldgezondheidsorganisatie benadrukt bovendien dat voedsel op zich geen bron is voor de overdracht van Covid-19. Desondanks is het toch aangeraden om voorzorgsmaatregelen te nemen bij contact met of het bereiden van voedsel. Handen wassen en het desinfecteren van oppervlakken en materiaal zijn dan ook cruciaal om kruisbesmetting te voorkomen en jouw werknemers te beschermen.

Mida San 318 DR is een gebruiksklaar desinfectiemiddel voor oppervlakken die rechtstreeks in contact kunnen komen met voeding. Het bevat ethanol als actief bestanddeel en garandeert slechts in enkele minuten een virucide werking. Bovendien dient het niet te worden nagespoeld.

>>> Bekijk hier de productfiche van Mida San 318 DR voor meer informatie.

Ben je op zoek naar producten voor handhygiëne of wil je een volledig overzicht van oppervlaktedesinfectiemiddelen geschikt voor de bestrijding van SARS-CoV-2? Neem dan zeker ook een kijkje op het productoverzicht voor de Belgische markt.

 

Deze producten zijn enkel geschikt voor verkoop op de Belgische markt. Contacteer jouw Christeyns expert voor meer informatie, bijkomend advies of oplossingen met betrekking tot biociden en desinfectie. Gebruik biociden veilig en lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie.