Christeyns USA en ACI bundelen krachten

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we een overeenkomst hebben gesloten met Applied Chemical Innovations (ACI) als onderdeel van een belangrijke stap om onze wasserijactiviteiten in de V.S. uit te breiden.

Applied Chemical Innovations, opgericht door Chet Van Orden, is gevestigd in Las Vegas en is gespecialiseerd in de levering van speciale reinigingschemicaliën en -diensten van topkwaliteit aan commerciële, industriële en institutionele eindgebruikers in de westelijke regio van de VS.

“Deze strategische investering in ACI is een integraal onderdeel van het op de Amerikaanse markt brengen van onze unieke waschemicaliën en innovaties,” aldus Rudi Moors, President van Christeyns USA.

Rudi Moors lichtte de overeenkomst als volgt toe: “Het biedt ACI toegang tot nieuwe technologie en duurzame chemieconcepten. Dit zal klanten helpen hun gebruikskosten te verlagen, de levensduur van het linnen te verlengen en operationele verbeteringen in hun fabrieken aan te brengen. Alles bij elkaar heeft dit een positieve impact op hun bottom line door de totale operationele kosten te verlagen.”

“Toegang hebben tot deze nieuwe technologieën met een ervaren wereldwijde organisatie als Christeyns is wat echt boeiend is aan dit samenwerkingsverband,” merkte ACI’s Van Orden op. “Het biedt aanzienlijke waarde en zal wasserijmanagers helpen hun productiviteit te verhogen. Met Christeyns in onze hoek, opent dit voor ons de deur om ons marktbereik uit te breiden.”

Van Orden heeft het bedrijf vanaf de grond opgebouwd sinds hij Applied Chemical Innovations in 2014 opende. ACI’s kwaliteits-, distributie- en field service-team van hoog niveau blinken uit in het bieden van ondersteuning aan een groeiend klantenbestand in een breed scala van industrieën. Het begint met gaming en hospitality eigendommen in Nevada en de buurlanden, en omvat onder andere onderwijs, gezondheidszorg, industriële gebouwen, restaurants en transport.

Foto bijschrift
Van links naar rechts vieren Christeyns USA President Rudi Moors en ACI eigenaren Chet & Terraza Van Orden de overeenkomst.