Christeyns doneert lege plastic flessen en zeep aan Oekraïne

Christeyns heeft recentelijk belangrijke steun geboden aan de inwoners van Oekraïne. We hebben lege plastic flessen en zeep gedoneerd om bij te dragen aan essentiële behoeften in een tijd van grote nood. Deze  goederen werden geladen op twee verschillende vrachtwagens, met een nobel doel voor ogen. Het Rode Kruis zou de plastic flessen inzetten om schoon drinkwater te verspreiden onder de getroffen inwoners in Oekraïne.

Toen de zeep niet kon worden gelost bij het Rode Kruis in Kiev, schonk de transportmaatschappij deze aan de publieke organisatie “Fortune Volunteers”, en vrijwilligersorganisatie die donaties in verschillende vormen verzamelt en deze schenkt aan de strijders en slachtoffers van de Oekraïense oorlog. De organisatie deelde hun dankbaarheid en waardering voor deze donatie op hun Instagram-account, waarbij ze de kracht van internationale solidariteit benadrukten.

Dit verhaal illustreert de impact van samenwerking en vrijgevigheid, zelfs over landsgrenzen heen. Het benadrukt de waarde van gemeenschappen en bedrijven die zich verenigen om degenen in nood te ondersteunen.

Wij bij Christeyns, zijn toegewijd om onze inspanningen voort te zetten in het creëren van een positieve impact en het ondersteunen van degenen in nood, zowel lokaal als wereldwijd.