Christeyns sponsort roeiers op weg naar de Olympische spelen.

Midden mei werden Tim Brys & Niels Van Zandweghe officieel voorgesteld als kandidaat deelnemers voor de Olympische spelen in Tokyo in 2020. De roeiers in de categorie Lightweight Men’s Double hebben de komende maanden belangrijke selectiewedstrijden voor de boeg. Het ultieme doel: zich plaatsen voor de Olympische spelen volgend jaar in Tokyo.

Tim Brys begon in 2003 met roeien bij de Koninklijke Roeivereniging Club Gent en vormt sinds enkele jaren een duo met Bruggeling Niels. Ze zochten een sponsor ter ondersteuning van hun trainingen en belangrijke wedstrijden op hun traject naar de spelen en kwamen via de Gentse roeiclub bij Christeyns terecht. Wij waren dan ook enthousiast om te kunnen bijdragen aan dit beloftevolle, sportieve verhaal. Met het geld dat Christeyns ter beschikking stelt kunnen ze bijvoorbeeld hun buitenlandse stage organiseren, materiaal aankopen en bijkomende zorg/ondersteuning financieren.

Hun eerste wedstrijd was meteen al een schot in de roos. Het Belgische duo opende op zondag 12 mei de wereldbeker met een gouden medaille. In het Bulgaarse Plovdiv eindigden ze als eerste voor Polen en Portugal en daarmee zijn ze goed op weg naar een Olympisch ticket.

Wij supporteren mee voor nog meer topprestaties en hopen hun Olympische droom mee waar te kunnen maken!