Christeyns en Saprena slaan de handen in elkaar

Samen met Saprena, dat in het Franse departement Loire-Atlantique mensen met een mentale of fysieke handicap tewerkstelt,  creëerden we het gezamenlijke merk ‘Christeyns by Saprena’ dat schoonmaakmiddelen zal leveren aan Disneyland Parijs.

Al ruim tien jaar werkt Christeyns samen met Saprena. Het bedrijf telt  vierhonderd medewerkers verspreid over vijf locaties. Ze staan in voor het afvullen van de Christeyns 100 ml Phago’rub Gel SPS, een ontsmettingsmiddel dat geproduceerd wordt door onze Franse collega’s in Vertou, nabij Nantes.  Saprena is een zogenaamde ‘Entreprise Adaptée’, een sociale onderneming waar meer dan de helft van de medewerkers een fysieke of mentale handicap heeft. Onder haar klanten kan Saprena grote namen rekenen zoals vliegtuigbouwer Airbus en de Franse spoorwegen (SNCF).

Onder het merk ‘Christeyns by Saprena’ zullen we nu ook desinfectiemiddelen leveren aan Disneyland Parijs, zowel voor de bezoekers van het attractiepark als voor de personeelsleden. De producten zullen worden geproduceerd in Vertou en verpakt door  Saprena. Een warme samenwerking die bijdraagt tot een veilige en gezonde omgeving voor vele kinderen en gezinnen.