“Tuupetegoare” of allemaal samen

De gemiddelde Belg weet vermoedelijk niet meteen wat we bedoelen met “tuupetegoare“. Misschien dacht je aan een kanjer van een typefout? Niets is minder waar.

Een échte Gentenaar weet meteen wat we bedoelen. Tuupetegoare kan je vrij vertalen als “allemaal samen” of “één voor allen, allen voor één“. En dat motto is net wat we belangrijk vinden hier bij Christeyns.

Da’s meteen ook de reden waarom we, intussen al een hele tijd geleden, het “tuupetegoare project” lanceerden. Met dit project willen we de fijne sfeer op onze werkvloer benadrukken. Een aangename werkomgeving is in vele opzichten van groot belang. Een bedrijf waar mensen graag tuupewerken (samenwerken), is een bedrijf dat alles aankan.

Heerlijke wafels & steun aan onze Rode Duivels

Om de Christeyns collega’s te bedanken voor hun inzet, zorgden we afgelopen maandag voor heerlijke wafels. Let wel, ’t waren niet zomaar wafels! Wout, aanmaker in de afdeling vloeistoffen, maar tevens ook gediplomeerd kok, maakte voor ons de ijzers warm. Naast Wout z’n kraakverse wafels, daagden we onze medewerkers uit om een pronostiek te wagen naar de uitslag van de match Finland – België voor het EK 2021. Zo wilden we ook vanuit Christeyns onze Rode Duivels een éxtra duwtje in de rug geven.

Maar liefst tien collega’s konden de juiste uitslag voorspellen. Aan de hand van onze schiftingsvragen werd het een razendspannende strijd. Uiteindelijk noteerden we een ex aequo tussen Jürgen Velghe, medewerker op onze productieafdeling en Hector Bostoen, zoon van CEO Alain Bostoen. Voor Hector bleek het een lucky shot, gezien hij naar eigen zeggen niet meteen een voetbalkenner is.

Wij blijven trouwens met z’n allen mee duimen voor de nog komende matchen van onze Rode Duivels in het EK! Jij ook?

Lekker uit de streek

De winnaars van onze pronostiek konden rekenen op een mand gevuld met heel wat lekkers uit onze streek. De cadeaumand haalden we bij Groot Vleeshuis in hartje Gent, hét centrum voor heerlijke streekproducten uit Oost-Vlaanderen. Smakelijk!

En bedankt Wout, voor de lekkere wafels.