Samen voor duurzame energie

BELGIUM (HQ) – Samen met de experts in duurzame energie, GreenPulse, zal Christeyns 3.600 zonnepanelen installeren op het dak van zijn Europees distributiecentrum (EDC) in Gent. Medewerkers van de Gentse locatie en buurtbewoners kregen de kans om mee te werken aan dit duurzame project. De zonnepanelen zullen meer dan 1.000.000 kWh groene stroom per jaar opwekken. Dit betekent een reductie van meer dan 350 ton CO2.

Via een directe kabel zal een deel van de zonnepanelen op het EDC zorgen voor 10 tot 15% van het elektriciteitsverbruik van de productie op de Afrikalaan.