Desinfectie verzekerd

Medische hygiëneoplossingen voor patiënten en personeel in de gezondheidszorg

Optimale preventie in de medische sector

Medische hygiëneoplossingen in de gezondheidszorg

Als hygiëne er echt toe doet, staat Christeyns paraat. Zorgverleners, verpleegkundigen en artsen bezoeken patiënt na patiënt, en hun instrumenten worden vaak gebruikt bij invasieve ingrepen. De strijd tegen ziekteverwekkers en infecties wordt er dan ook steeds belangrijker op.

Ons objectief? Uw resultaten verbeteren

Phagogène, de afdeling Medische Hygiëne van Christeyns, helpt u de risico’s op infectie of besmetting in te dijken in een steeds veeleisendere omgeving. We analyseren welke activiteiten plaatsvinden in uw ziekenhuis, wie de behandelde patiënten zijn en welk soort medische handelingen er worden gesteld. Zo kunnen we een medische hygiëneoplossing op maat uitwerken. En dat zal uw instelling alleen maar beter laten presteren.

Detergenten, zepen en veel meer

Logo Laboratoire Phagogène Christeyns

Phagogène levert zowel gewone en antiseptische zepen als kwalitatief hoogstaande hydroalcoholische oplossingen voor de handhygiëne. Al onze producten zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de desinfectie en sterilisatie van instrumenten en apparatuur. Die zijn een absolute noodzaak in de operatiezaal. Uiteraard zouden deze oplossingen zinloos zijn als ook de werkomgeving zelf niet hygiënisch was. Vandaar dat ons gamma ook detergenten van topkwaliteit bevat voor bioreiniging van vloeren en oppervlakken, luchtdesinfectie en leidingwaterbehandeling.

Neem gerust contact op als u meer informatie wenst of een vraag hebt.

Contact us

Contact us