Uitnodigende geuren voor jouw ruimtes of merk

Uw gasten verwelkomen, uw patiënten geruststellen, sereniteit uitstralen in elke leefruimte of gewoon een schone en frisse indruk nalaten: een parfum kan verschillende behoeften vervullen. Krachtige en goed geselecteerde aroma’s maken het mogelijk om elke ervaring te personaliseren en een unieke signatuur te geven aan uw omgeving of merk. Het Christeyns ADOR-assortiment biedt een breed scala aan parfums om deze zintuiglijke ervaring in verschillende ruimtes te leveren. Van subtiele en kalmerende geuren, tot gedurfde, levendige aroma’s die de ruimte vullen. ADOR heeft een geurportfolio dat past bij elke gelegenheid, stemming of doel. ADOR opent de deur naar een wereld van geur in al zijn dimensies om langdurige indrukken te creëren.

 

De kracht van geuren

De hersenen associëren bepaalde geuren met bepaalde emoties die mensen positief (of negatief) kunnen beïnvloeden op hoe ze zich op dat moment voelen. Het gebruik van parfums rond uw merk, product, dienst of zelfs locatie kan u helpen deze emotionele connecties met uw klanten op olfactorisch niveau tot stand te brengen.

 

Het assortiment

Het Christeyns ADOR-portfolio omvat een gevarieerde reeks geuren om uw merk aan te vullen of uw ruimtes nieuw leven in te blazen. De parfums zijn er in verschillende concentraties voor zowel een snelle frisheid als een intens, langdurig aroma. ADOR geeft die kenmerkende geur voor elke gelegenheid.

 

ADOR INTENSE

De ADOR Intense-reeks bestaat uit 10 unieke geuren, met precisie gecreëerd door gekwalificeerde parfumeurs. Elke geur is samengesteld uit verschillende geurlagen en noten en heeft een parfumconcentratie van (minstens) 80%. De producten zijn geoptimaliseerd voor gebruik in gespecialiseerde parfumverspreiders die de geurnoten beter doen uitkomen en een optimale zintuiglijke ervaring creëren. ADOR Intense is verkrijgbaar in verpakkingen van 1L en 5L.

 

ADOR AMBIANCE

ADOR Ambiance biedt een gemakkelijke en handige manier om onze premium ADOR Intense geuren te ervaren. De reeks is gebaseerd op dezelfde geuren als onze kenmerkende ADOR Intense-reeks en is perfect geschikt voor gebruik in een kant-en-klare spray. De speciale formule zorgt voor een langdurig aroma. ADOR Ambiance is verkrijgbaar in verpakkingen van 1L en 5L.

 

ADOR AIR

ADOR Air omvat kant-en-klare luchtverfrissers voor dagelijks gebruik. De luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in 8 unieke, zorgvuldig geselecteerde geuren: van standaardgeuren tot speciale sanitaire formules. Het assortiment wordt aangevuld met een speciaal geurbestrijdingsproduct. De subtiele, verfrissende aroma’s zijn een perfecte oplossing voor het verfrissen van kleinere kamers en ruimtes. ADOR Air is verkrijgbaar in verpakkingen van 750ml en 5L.

 

Neem contact op met uw Christeyns vertegenwoordiger voor meer informatie over onze parfums.

DOWNLOAD Productbrochure

DOWNLOAD folder over geurmarketing